Vásárlási tanácsadás

Nyilván azzal mindenki tisztában van mire kell neki a leendő autó. Talán azzal is, hogy belvárosba nem kell egy nagymotoros autópályacirkáló. Aki autót keres, bizonyosan hallott már a hasznaltauto.hu internetes oldalról. Valószínű. De azt sokan nem tudják hol és hogyan kell jól keresni, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni.

Nembeszélve arról, hogy egy maréknyi becsületes és tisztességes autókereskedőn kívül a Magyar és lassan a nemzetközi gépjárműpiac eladói sok esetben kérdéses információkkal szolgálnak, hogy eladásaikat növelje és ezzel megélhetésüket biztosítsák. Sokan azt sem tudják, hol keressék az autóban az egyes extrafelszereltségeket, műszaki alkatrészeket. Rajtuk szeretnék segíteni az oldal szolgáltatásaival ha megkeresnek, hogy később ne bánják meg döntésüket... 

 

Itt az oldalon alapvető dolgokat, kérdéseket írok le, amik mindenképpen átgondolandóak akkor, amikor eldöntjük, járművet fogunk vásárolni így vagy úgy.

 

- Hol fogja használni?

          Városban főként, vagy többet autópályán?

- Mennyit megy, menne vele évente?

          Keveset, inkább röviebb utakra, vagy többet hosszabban?  

- Hányan fognak vele utazni általában, mit is szeretnék igazán?

         Családi autónak kell, vagy egyenlőre jöhet a sportkupé? Esetleg egy üzleti szedán érdekli?

- Mekkora költségkerettel bír?

         Rendelkezésre áll egy bizonyos összeg, mire elég? Milyen azonnali költségekkel kell számolnia? Átírás, eredetvizsga, első szervíz?

- Mekkora havi járulékos költséget tud fizetni?

          Mennyibe kerül kb. a havi üzemeltetés? Adók? Biztosítások? Alkatrészek?

Természetesen jöhetnek még a "Milyen extrafelszereltségi igénye van?" és a "Milyen színű legyen az autó?" kérdések, de az ezekre adott válaszokből értékelést készítve jól kiszűrhető pontosan mire is van szüksége Önnek. A Magyar használtautópiac széles választékából kinézve a modelleket (vagy akár a nemzetközi kínálatból csemegézve), lehetőség szerint a legjobb paramétereket figyelembe véve, le tudom szűkíteni arra a pár darab autóra a keresést, melyek megfelelhetnek az igényeinek.

Ha kapacitásunk engedi ezt a szolgáltatási formát, akkor a kiszemelt modelleket az érdeklődőnek átküldve kiválasztjuk azokat, amelyek érdeklik, majd felveszem a kapcsolatot az eladókkal. Telefonon megpróbálok olyan kérdéseket feltenni az eladó részére melyekből, természetesen ha igazat mond, ki lehet szűrni, hogy érdemes-e elmenni a helyszínre a járművet megnézni. Informálódom a múltbéli eseményekről, szervizekről, sérülésékről, jelenlegi állapotról, hibákról és sok más dologról.

Ha felkeltettem az érdeklődését és úgygondolja folytathatjuk ezt a beszélgetést, keressen bizalommal elérhetőségeim valamelyikén.