Szolgáltatásaim

Mire figyeljen használt autó vásárlásakor? Rövid összefoglaló miért is kell egy ilyen szolgáltatás a piacra...

Autó nélkül ma már szinte lehetetlen létezni. A gyors közlekedés, a szabadság és a kényelem egyik fontos eszköze. Legyen vadonatúj vagy akár használt az autó, mindig érdemes körültekintően vásárolni. Használt autók esetében nemcsak a teljesítmény, az extrák vagy a saját igényeink jelentenek meghatározó szempontot, de az autó állapota is fontos. Mire figyeljünk annak érdekében, hogy biztosan jó vásárt csináljunk?

A tüzetes átvizsgálás és a részletes információszerzés alapvető dolog. Mit keressünk, mit tudjunk meg a gépjármű vásárlás menetéről, az autó állapotáról, a karosszériáról? A kritikus helyeken a karosszéria elkezdhet rozsdásodni, vagy a tanksapka alatt, a padlószőnyeg alatt, a sárvédő íveken, küszöböknél stb. A párás ablak is a beázás jele és a rozsdásodás melegágya. Ismerjük fel, nem karambolos járművel van-e dolgunk. Figyeljük az illesztési hézagokat, törésnyomokat, friss festést.  Az ülések formájából, kopásából következtethetünk az autó eredeti korára, állapotára, akkor is, ha több alkatrészt már kicseréltek rajta.

Nem biztos abban, hogy jó döntést hozna? Keressen bizalommal és vegye igénybe tapasztalt autóvásárlási szakértő tanácsait. A megadott elérhetőségeken érdeklődhet a részletekről, az autó állapotfelmérés menetéről, a műszaki részek átvizsgálásáról, a karosszéria ellenőrzéséről és minden kérdésére választ kaphat gépjármű vásárlással kapcsolatban!