Rólam

Borka János Balázs vagyok, 40 éves Budapesti lakos, itt élek és itt is születtem. 2001-óta foglalkozom gépjármű finanszírozással és gépjármű adás vétellel, gyakorlatilag amióta dolgozom, ezen a területen tevékenykedem.

Több évig voltam gépjármű finanszírozással foglalkozó intézetek kockázatkezelési osztályainak munkatársa, ahol széles körben ismertem meg ellenőrzési csatornákat és alakult ki bennem az alapos ellenőrzés reflexszerzű tudása. Pályám egyes szakaszaiban autókereskedésekben értékesítési munkatársként és telephely vezetőként tevékenykedtem, itt ismertem meg az addig csak papíron látottakat a maguk életszerűségében is. Jelenleg egy gépjárműimporttal foglalkozó vállalkozást vezetek, ahol nap mint nap az autók értékesítésének felügyelete a munkám. 

Idén sikeresen befejeztem, kiválóan megfelelt eredménnyel, a Szent István Egyetem gondozásában induló felsőfokú műszaki és gépjármű szakértői tanfolyamot. Ezzel a végzettséggel hivatalosan is igazolni tudom, hogy a szolgáltatást minősített szintem végzi a segitekvenni.hu csapata.

A Segitekvenni.hu internetes oldal egy olyan szolgáltatás, ahol az eddig megszerzett tudásommal szeretném támogatni az Ön autóvásárlási elképzeléseit.